Festtips

Slappna av med catering

När man anordnar en fest handlar det om att hela tiden få ihop de små detaljerna för att få en helhet; allt ifrån mat till servering måste skötas, planering kring bordsplacering, musik, underhållning och eventuella tal ska planeras.

Kort sagt – bakom varje lyckad fest så finns det en person som skött allting i det tysta och som sällan får det beröm som hen förtjänar. Detta ska naturligtvis ställas mot det faktum att det är roligt att vara delaktig i en större fest, att kunna träffa släkt, vänner och bekanta och njuta av varandras sällskap är inte något som händer var dag och av den anledningen så måste man också njuta då detta väl inträffar.

Det vi menar med allt detta är att man ska överväga professionell hjälp om man ska arrangera en fest och på så sätt ge sig själv en chans att själv delta och njuta av tillställningen; man behöver faktiskt inte sköta om varenda liten detalj på egen hand och ett av de bästa sätten att komma undan detta – utan att festen i fråga på något sätt blir sämre; tvärtom! – är att man använder sig av catering. Ska du anordna exempelvis en nyårsfest i Stockholm så är catering det bästa alternativet och vi förklarar genom några punkter nedan.

  • Har du en tillräckligt stor lägenhet i Stockholm för en större fest? Förmodligen inte och genom catering så får du ofta en chans att hyra en större lokal för ett förmånligt pris. Var ute i god tid dock.
  • God mat och högkvalitativ service. Catering idag skiljer sig markant från förr och detta särskilt i Stockholm. Du kommer att kunna komponera en perfekt meny och denna kommer att serveras av både utbildad och erfaren personal. Drycken kommer även den att anpassas efter den meny du valt och du kommer att kunna välja bland flera spännande alternativ även här.
  • Musikanläggning går utmärkt att välja som tillägg om du anlitar ett företag inom catering i Stockholm. Musiken kan du välja själv och spela upp via exempelvis din mobil där du på förhand skapat en Spotify-lista.

Disken. Slipper du naturligtvis helt; att duka undan och diska är något som stjäl mycket tid och genom att använda catering så är detta något som tas om hand utan att du på något sätt behöver engagera dig.

24 Sep 2017