Festtips

När festen måste bli oförglömlig

Ska du arrangera en fest som du vill ska vara alldeles speciell? Det finns några utmärkta alternativ som kan göra festen alldels enastående. Man kan resa bort och ha festen på annat ställe, man kan ha festen ombord på en yacht, eller under stjärnorna i öknen. Man kan även åka till Nice, på Franska Rivieran och dansa under stjärnorna. Ska man åka iväg och ha en fest med flera gäster, är det ingen idé att chansa. Ska festen bli oförglömlig är det viktigt att alla detaljer är klara innan man åker ner. Då kan man ta kontakt med en eventbyrå som ser till att arrangera lokal, dekorationer, kock, serveringspersonal, hotell och resor till och från flygplatsen. Det enda du i så fall behöver bekymra dig över är vilka saker som du ska packa med på resan.

Så kan en fest se ut i Cannes

Om du har bestämt dig för att hålla din fest i Cannes kan den se ut så här:

Dag 1

Du åker med dina vänner till flygplatsen och flyget som ska ta er ner till Cannes. Ni flyger ner tidigt på morgonen och får er frukost på planet och ert första glas med champagne. Väl framme på flygplatsen möter eventbyrån er och tar er till hotellet och låter er se era sovrum och vila ut för att sedan klä om. Er första lunch äter ni på hotellet. Efter lunchen är det dags att bege er ut på stan och se er omkring; var finns de bästa shoppingstråken? Var håller kändisarna till när de är i Cannes? Var är röda matten där alla Hollywood stjärnor fotograferas? När ni har gått omkring hela dagen i Cannes, är det sedan dags för en välbehövlig vila på hotellet. Där väntar spa med massage, ansiktsmassage, nagelvård och sminkning. Efter det är ni redo för själva festen.

Eventbyrån som ni har anlitat har jobbat hela dagen med att göra i ordning för den stora festen. När ni är på väg in blir ni överraskade av alla gäster som har samlats och väntar på er. Så snart som ni har kommit innanför dörrarna börjar festen med fördrink och mingel. När alla har hälsat på varandra är det sedan dags att sätta sig till bords för en härlig buffé. När middagen är uppäten är det dags för DJ och dans. Den avbryts av att ni ska hålla tal och fortsätta festen med tårta och kaffe. Sedan fortsätter ni natten ute på någon nattklubb i Cannes.

Dag 2

Ni vaknar sent dag 2 och dricker mycket vätska till frukost. När alla väl har vaknat är det dags för en bransch på hotellet efter att ni har packat alla väskor och tagit er ner till hotellets matsal. När det sedan är dags för flyget, hämtar eventbyrån upp alla, och räknar in alla gäster så att ingen glöms bort, eller ligger och sover någonstans. Sedan får ni skjuts till flygplatsen och vinkar av eventbyrån. Förhoppningsvis har ni haft en oförglömlig fest i Cannes.

6 May 2019