Festtips

Är det dags för fest i Malmö?

Letar du efter en festlokal i Malmö som du kan hyra för en dag eller kväll? Är det en fin födelsedag, ett bröllop eller ett jubileum som man vill uppmärksamma är det på Malmö Börshus som det bör ske. Det är nämligen här man kan se bland den finaste sekelskiftesmiljön mitt i centrala Malmö. Att det är lätt att komma till Malmö Börshus är inte alls oviktigt, tvärtom. Det ska vara lätt att komma till festen från tåget, flyget, eller varför inte med bil. Där kan du parkera alldeles i närheten, så kommer man hem lätt och behändigt när som helst.

Få god festmat på Malmö Börshus

På Malmö Börshus får man tillgång till fin festmat. Det är bra att säga till om vilken slags fest det är som man ska hålla i Malmö Börshus. Beroende på vilken fest det är, passar olika slags festmat. Vill man till exempel ha skaldjurstema, skånska grönsaker, festmat med vilt som tema, kan man få råddjurssadel, eller så kanske man vill ha säsongens bästa råvaror som tillagas på ett festligt sätt. Vill man sedan efter maten, ha ett glas sherry, konjak eller whiskey kan man få det i "biblioteket", eller gå ut på terassen och få lite frisk luft innan man går till dans och dansar sig genom natten. Här kan man hyra en egen DJ, eller om man är mer den ekonomiska typen och vill köra sin egen favorit Spotify lista.

Fråga personalen om råd

På Malmö Börshus engagerar man sig gärna i sina gäster. Man kan fråga dem om det är möjligt att göra lite olika saker. Vill man ha ett upträdande av dansgrupp, en musikgrupp eller ha in ett piano eller liknande så är det säkert möjligt att arrangera, bara man pratar med personalen på plats. Då kan de säkert ordna med sådana saker, eller om man vill ha raketer som skjuts upp, så bör man alltid fråga om sådant innan så att man säkert vet att det fungerar med de saker som man har planerat. Om man vill ha blomsterarrangemang eller annan dekoration, så kan personalen hjälpa till med det.

Ska du gifta dig?

Det går alldels utmärkt att gifta sig till exempel i Sankt Petri kyrka i centrala Malmö och sedan bara promenera över till Skeppsbron 2 där Malmö Börshus finns. Då är den fina och anrika Börssalen festligt uppdukat och det är bara för er att sätta er och inta en festlig skaldjursmiddag med råddussadel, skånska grönsaker, och avsluta med en spettekaka.

27 Jun 2019