Festtips

Så kan en trollkarl underhålla på en fest

Har du sett trollkarlar uppträda någon gång? Om du har gjort det, vet du vad det innebär att få se en riktigt skicklig trollkarl.

Det är ofta en väldig bredd på dem. Vissa kan nästan flyga (med lite fusk), andra är roliga, någon är häpnadsväckande och kan nästan läsa ens tankar. Någon annan är duktig på att få loss kedjor, lås och omöjliga kistor och ta sig ur vatten, skära kvinnor itu och så vidare. Alla trollkarlar ser till att göra sina trollerkonster så personliga som de kan. Målet är det samma; att underhålla, roa och fascinera sin publik.

Anlita trollkarl till festen

Om du ska ha fest och vill bjuda på något alldeles extra, kan man bjuda in en trollkarl. Det blir då ett inslag på festen som festdeltagarna sent ska glömma. Att se en trollkarl antingen trolla bort allehanda saker eller människor, eller trolla fram olika saker är verkligen en konst som är värd att se och uppleva. Vissa trollkarlar är mycket beroende av mörker, draperier och avstånd till sin publik. Med hjälp av falluckor, ridåer och illusioner kan de trolla bort eller fram saker som publiken inte förväntar sig. Trolleritrick handlar alltid om att bjuda på det oväntade till sin publik. De som är riktigt skickliga låter sin publik komma nära, så att de själva kan syna de trolleritrick som trollkarlen trollar fram.

Trollkarlen kan trolla med gästernas tillhörigheter

En sann trollkarl kan roa vilka gäster det än handlar om; middagsgäster, barn, ungdomar, kvinnor, män i alla olika åldrar. Det är viktigt att en trollkarl kan vara flexibel och anpassar sina trollerier till den publik som de har, och som inte är beroende av en viss publik. Utan som kan anpassa sina trollerier så att de passar dem som än tittar på dem. En skicklig trollkarl kan trolla med gästernas tillhörigheter och utföra avancerade trollerier som de vet, inte har kunnat manipuleras på förhand av den som utför trollerierna. 

Det är inte svårt hitta en trollkarl

Det är alltfler som arbetar som trollkarlar och som är tillgängliga för olika fester, konferenser och kan uppträda på olika slags scener. Det är allt fler som har hittat till yrket att uppträda som trollkarl, och vi ser en uppgång just nu på fler trollkarlar än förut. Är det en trollkarl som dessutom har förmågan att hålla ihop ett digert program under en hel kväll är det ett plus. Det finns trollkarlar som både är duktiga på att underhålla, och som dessutom är skickliga på att berätta berättelser, trolla och fascinera sin publik.

17 Mar 2019