Festtips

När du vill ordna event i Stockholm

Om du vill ordna ett event har du kommit rätt om du har tänkt dig ordna det i Stockholm. Huvudstaden bjuder på så många olika möjligheter och varianter på temat event i Stockholm. Här kan du få tag i professionella skådespelare, trollkarlar eller eldslukare, om du vill ordna ett ganska så uppmärksammat event eller något utöver något alldeles extra. Om det är så att du vill ordna något alldeles extra för ditt företag och kanske samtidigt vill introducera en ny vara, en ny tjänst eller liknande finns det praktiska pop-up-företag som med enkla medel kan få kunderna att upptäcka nya produkter och tjänster.

När du vill bjuda gästerna på nya upplevelser

Är det så att du vill bjuda in dina vänner och bekanta och bjuda på något alldeles utöver det vanliga, kan du ordna det med hjälp av ett eventbolag i Stockholm. Det finns några sådana som du kan anlita för att arrangera annorlunda event och happenings i Stockholm. Det finns så många variationer som du kan göra i huvudstaden, här ger vi några sådana tips.

Köra radiobil

Du vet väl att du kan ta med dina gäster och köra radiobil på mågna ställen i Stockholm? I industriområdet Vinsta, i västra Stockholm kan man köra radiobil inomhus. Alla (nästan i alla fall) gillar att köra radiobil. Antingen kan man göra som på Gröna lund eller Liseberg, köra radiobilarna på liten yta och krocka med varandra, eller så kan man köra radiobilen och tävla mot varandra. Den varianten är det som du kan göra i Vinsta, västra Stockholm.

Åka luftballong

I Stockholm finns det några olika klubbar som ordnar med luftballongfärder över Stockholm. Det som begränsar denna typ av aktivitet är den att det endast går att göra under somrarna  och när det är stilla och fint väder. Vintrar och höstar med dåligt väder är det ingen idé att ens tänka sig denna aktivitet, den kräver också att det är klart väder för att man ska få en riktigt fin utsikt över huvudstaden. Men när man väl kan åka iväg på en luftballongfärd, då är det en riktig upplevelse som slår det mesta.

Arrangera en gatufest

Det är enkelt, men väldigt omtyckt att ställa till med en fest, mitt i stan. Själv eller på egen hand är det ganska svårt att arrangera en fest. Då behöver du ett evetnbolag i Stockholm som vet hur man ansöker om att få arrangera en gatufest någonstans i centrala Stockholm. Då tar eventbolaget hand om alla praktiska detaljer, som om man vill ha ett levande band som spelar musik, om man vill ha artister, gycklare, eldslukare och anant som man kanske vill ha på sin gatufest. De tar hand om utsmyckningen och programmet som man önskar sig på gatufesten.

8 Feb 2019