Festtips

Lyckad svensexa i Malmö

Det kanske snart är dags för en rolig svensexa i Malmö. Det finns en hel del aktiviteter att välja bland för en lyckad och trevlig stund. Paintball är ett exempel på en perfekt upplevelse.

När en man är på väg att gifta sig ordnas ibland en så kallad svensexa. Man kan säga att det är lite som ett farväl av ungkarlslivet. Om det är en kvinna som ska gifta sig så kallas det istället för möhippa. Det finns många olika aktivitetet som brukar anordnas vid dessa tillfällen. När du ska planera en svensexa i Malmö så är paintball en mycket populär aktivitet att börja med. Sedan kan det bli middag, bastu eller något annat roligt efteråt. Att starta med lite paintball får igång pulsen och det ger närkontakt med dina kamrater. Tänk på att alla deltagare måste vara nyktra för att få delta i paintball. Alkohol är ej tillåtet att förtära innan eller under aktiviteten så därför är det mycket lämpligt att lägga paintball som första aktivitet på svensexan.

Paintball livar upp en svensexa

Du kan räkna med att ett paintball-event tar ett par timmar att genomföra inklusive instruktioner och ombyte med mera. Du bokar först en tid och det är bra om du då meddelar att det är just en svensexa det handlar om. Tänk på att ta med oömma skor som tål att bli smutsiga. Förutom paintball kan det även finnas annat att lägga till som exempelvis något att äta efteråt, vilket kan vara behövligt.

25 Apr 2022