Festtips

Förgyll vardagen med fest!

Ska ni ha fest? Livet blir roligare om man har fest allt emellanåt. Skulle vi enbart ha vardag, dag ut och dag in, skulle vi förmodligen dö av tristess. Livet måste någon gång då och då innehålla fest och något som bryter av. Det vet de flesta, även de som tycker det är jobbigt att ställa till med det. Det kan ju inte vara alla som gillar att rådda med fester, inbjudningar, middagsplanering och dessutom punga ut med cash för det.

Är det verkligen nödvändigt? Den som har varit på en lyckad fest, vet att, ja, det är nödvändigt. Man skapar härliga minnen tillsammans med dem man gillar. Numera finns det många företag som arbetar med festplanering, som kan erbjuda snygga festlokaler och se till att maten håller hög klass, så att man själv slipper den delen. Oberoende om det handlar om födelsedagsfirande, bröllop eller andra festligheter finns det flera företag som hjälper till med själva planeringen och att hålla i festen, antingen med hjälp för maten, serveringen eller att tillhandahåla själva festlokalen.

Välj arrangemang beroende på era önskemål

Beroende på hur man önskar arrangera bröllopsfesten kan de olika arrangemangen se olika ut. Önskar man en skärgårdsfest, bör man hyra en båt så att alla gästerna ska kunna komma ut till skärgården. Är man ett litet sällskap, kan man ha festen som en pick-nick och lita på att det svenska vädret håller en med sol och vackert väder. Då kan man packa pick-nick-korgen med godsaker och goda drycker och sitta i gröngräset. Efteråt kan man ha lekar och kanske bada(?). Vill man ut på landet, kanske man väljer en landsortskyrka och sedan hålla festen i en lada på landet.

Håll festen i stadsmiljö

Vill man ha en stadsfest, kanske man ska gifta sig i någon kyrka i centrum och sedan gå till restaurangen nära kyrkan. Ställer man till med en stort fest kanske man vill ha dans på festen, med band eller DJ. Då kanske man vill kunna dansa ända in på småtimmarna.  Läs mer om festlokalen Bryggerisalen på: http://www.festlokalbryggarsalen.se.

6 May 2018